JFC

Al meer dan 26 jaar levert JFC drinkbakken van een hoogwaardige kwaliteit. Drinkbakken die zowel veilig als functioneel zijn. Drinkbakken worden standaard geleverd met een hoogwaardige vlotter.
Door overleg met agrarische specialisten en door te luisteren naar de wensen van de veehouders hebben we een uitgebreid assortiment drinkbakken in ons programma, geschikt voor alle toepassingen.

JFC polyethyleen drinkbakken zijn robuust, slagvast en ontworpen om goed te functioneren onder extreme weersomstandigheden.
Alle JFC drinkbakken zijn bestand tegen UV-licht en tegen buitentemperaturen onder nul met uitzondering van de vlotters.

JFC grote drinkbakken

We leveren een uitgebreid assortiment waterbakken die leverbaar zijn in verschillende vormen en maten met een inhoud variërend van 50 - 1590 l.
Alle drinkbakken van JFC hebben een afsluitbare vlotterbehuizing en zijn standaard met een vlotter uitgerust.

Leenknecht Agri, JFC Grote drinkbakken

JFC kleine drinkbakken

Met JFC drinkbakken kunt u uw dieren voorzien van fris en schoon drinkwater wat de groei en productie ten goede komt.
We bieden een uitgebreid assortiment van drinkbakken aan, geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het kunststof dat in onze drinkbakken wordt gebruikt, is uitstekend bestand tegen temperaturen onder nul, een belangrijke eigenschap voor als het vriest.
De drinkbakken zijn ontworpen met afgeronde hoeken voor de veiligheid van uw dieren.
Alle drinkbakken zijn voorzien van bevestigingspunten of beugels voor een snelle en gemakkelijke montage.

Leenknecht Agri, JFC Kleine drinkbakken

Alle drinkbakken (met uitzondering van de DBL5 en DBL7) hebben de mogelijkheid de vlotter zowel links als rechts te monteren.
De Kleine vlotterdrinkbak, DBL4 en de ventieldrinkbakken (DBL5 en DBL7) zijn ontworpen met een unieke dubbele wand. JFC zorgt daarmee voor een extra sterk en slagvast product.

Kalverhutten

Een JFC kalverhut is een fantastisch huisvestingssysteem voor het onderbrengen van jonge kalveren in de eerste 10 weken van hun leven. Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat het onderbrengen van jonge kalveren in de kalverhutten aanzienlijk minder kans geeft op infectie ziektes en kalversterfte. Ze zijn voorzien van een uniek regelbaar ventilatiesysteem waarmee een ideaal klimaat in de hut kan worden gecreëerd. Gezond opgroeiende kalveren groeien sneller en ontwikkelen een grotere productiviteit op volwassen leeftijd. 

Leenknecht Agri, JFC Kalverhutten

Kalverhutten kunnen ook uitstekend als quarantaineruimte worden gebruikt bij aankoop van nieuwe kalveren of voor het isoleren van dieren die een besmettelijke infectie hebben opgelopen. Dit om te voorkomen dat andere dieren besmet raken. JFC heeft een uitgebreid programma kalverhutten variërend van kleine hutten voor een kalf tot groepshutten voor meerdere dieren. JFC kalverhutten zijn sterk, duurzaam en weerbestendig, goed geventileerd en gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Het is een uiterst hygiënische behuizing voor uw kalveren.